COVID-19

AANGEPASTE WERKWIJZE

Update 15-12-2020:
Helaas zullen ook wij vanaf vandaag onze showroom moeten sluiten om met z’n allen het coronavirus weer onder controle te krijgen.
Uiteraard gaan wij niet stil zitten en zullen we online gewoon doorgaan met waar wij het beste in zijn; in- en verkoop van de meest jonge en kwalitatief beste occasions!

Geplande afleveringen
Om verwarring te voorkomen zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om alle mogelijkheden met u door te nemen.
Op dit moment blijven geplande afleveringen gewoon staan en kunt de auto bij onze showroom afhalen en uw inruilauto inleveren. Indien nodig zullen wij ons hierin aanpassen en ook een mogelijkheid creƫren om uw nieuwe auto op locatie af te leveren!

Houd er wel rekening mee dat de aflevering van de auto momenteel niet meer gaat zoals u mag verwachten. De koffie-machine zal geen overuren meer draaien en om afstand te houden kunnen we u in de auto helaas niet meer alle functies uitleggen. Wel zullen we proberen alles op afstand zo goed mogelijk uit te leggen om u te ondersteunen bij uw vragen.

Afspraken voor reparatie en onderhoud
Onderhoud en reparaties aan auto’s mogen gelukkig gewoon doorgaan dus deze afspraken zullen blijven staan. Indien u een leenauto van ons meekrijgt, zorgen wij dat deze vooraf is ontsmet en wanneer u op uw auto wacht zorgen wij voor een corona-proof wachtruimte.

Toch op zoek naar een nieuwe auto?
Op dit moment zijn wij nog in afwachting van een reactie van de BOVAG of we u op afspraak bij onze showroom mogen verwelkomen. Mocht dit onverhoopt niet kunnen, dan stappen wij zelf in de auto om een proefrit op locatie te verzorgen volgens de stappen hiernaast.

Neem bij vragen vooraf contact op met Harm, Henk of Mathijs om alle mogelijkheden hiervoor te bespreken!