Dit hangt sterk af van meerdere factoren, daarom kijken we graag samen naar uw situatie om hierin een passend advies te geven. Neem contact met ons op of lees de onderstaande punten ter informatie.

Bij volledig elektrisch rijden dient u zich meer bewust te zijn van de afstanden die u rijdt. Korte stukken zullen nooit een probleem zijn. Verwacht u echter een langere afstand te rijden, dan moet u rekening houden met de actieradius van een elektrische auto en eventueel onderweg laden.

Hybride biedt het beste van beide werelden maar zorgt nog wel voor uitstoot en vaak slechts een beperkte afstand volledig elektrisch rijden. Enerzijds biedt het voordelen op kortere afstanden vanwege het elektrische rijden voor een lager verbruik. Op lange afstanden kunt u de auto nog gewoon voltanken zonder rekening te houden met laadtijden.

Gaat u jaarlijks met de caravan op vakantie? Dan is een hybride waarschijnlijk de betere optie. Er zijn momenteel namelijk nog weinig elektrische auto’s die een caravan mogen trekken en dan hebben we het nog niet over de actieradius van een elektrische auto met caravan.