Bezorgservice

Wij kunnen ons voorstellen dat u in deze tijd waarin het coronavirus actief is liever niet naar Drachten wilt komen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om uw nieuwe auto voor de deur af te leveren. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van de RIVM.

Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken!

Wij hanteren bij de aflevering voor de deur de volgende maatregelen:

Onze medewerker belt zodra hij onderweg is naar het bezorgadres. Bij aankomst wordt fysiek contact vermeden. De sleutel wordt in de brievenbus gedaan of bij de auto gelegd. Onze medewerker blijft op gepaste afstand.

Bij de overdracht van de auto vindt ook geen fysiek contact plaats. Er worden geen documenten overhandigd. De tenaamstelling, vrijwaring en factuur zullen ter plekke digitaal worden verstrekt vanuit onze showroom.

Onze medewerkers verzorgen alleen het transport en de overdracht. Ze geven tijdelijk geen uitleg in of bij de auto.

We adviseren om bij ontvangst van de auto het stuur en de pookknop te reinigen met keukenpapier en desinfecterende gel. Let op: gebruik geen bijtende middelen, dat veroorzaakt vaak een witte uitslag of scheuren in het materiaal.

DE VOORDELEN VAN DE BEZORGSERVICE OP EEN RIJ

Aflevering bij u voor de deur

Levering van de auto door onze eigen mensen

De mogelijkheid ter plekke de auto te betalen

Indien de auto niet is als omschreven ter plekke de mogelijkheid tot annulering van de overeenkomst het vrijwaren en meenemen van uw inruilauto