Financiering

Bij de aanschaf van een auto besluiten steeds meer mensen een (gedeeltelijke) financiering te nemen op de aanschafwaarde. Uiteraard bieden wij hiervoor verschillende mogelijkheden en wijzen wij u graag op onze goede ervaringen met PlusAdvies Finance. PlusAdvies Finance biedt voor zowel particuliere als zakelijke klanten financieringen aan tegen verschillende looptijden en scherpe rentetarieven.

Als particulier heeft u hierbij uiteraard de mogelijkheid om boetevrij eerder af te lossen.

Vul hieronder uw voorkeuren in om te kijken waar uw maandbedrag op uit komt, of neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de statutaire naam Volkswagen GmbH filiaal Nederland, ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996. Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Rente wijzigingen en drukfouten voorbehouden. Vraag de dealer naar de voorwaarden. Berekening is inclusief BTW en BPM, exclusief verwijderingsbijdrage en kosten rijklaar maken.