OVER ONS

Met meer dan 30 jaar ervaring als eigenaar van een dealerbedrijf begon Harm van der Veen in 2014 hvauto.nl. Geen nieuwe auto’s meer, maar enkel de focus op zeer jong gebruikte auto’s met oog op uitvoering en kwaliteit. Dit met een transparante en persoonlijke aanpak richting de klanten en een duidelijke online presentatie. Hierbij kwam de vrijheid om niet slechts één merk te verkopen, maar de vraag in de markt te vertalen naar een showroom met een courante voorraad jonge auto’s van alle merken.

Na twee jaar alleen te hebben gedraaid kwam Harm in gesprek met oud-collega Henk Oostingh. Deze had ook meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche onder andere als occasionmanager en vestigingsleider van een merkdealer. Al gauw werd besloten om in 2016 samen verder te gaan in de nieuwe, moderne showroom aan de Jade 22 in Drachten.

Op deze prachtige A-locatie is Hvauto erg snel gegroeid. Door een breed, internationaal netwerk groeide het aanbod dealeroccasions snel en kwam Hvauto steeds beter bekend te staan als dealer van jong gebruikte auto’s met heel Nederland als werkgebied.

Om de online presentatie van de auto’s te verbeteren werd eind 2017 een professionele fotostudio gerealiseerd. Door de gedetailleerde presentatie komt het steeds vaker voor dat auto’s online aangekocht worden en bij de klant voor de deur afgeleverd worden. Dit neemt de laatste tijd een enorme vlucht.

Door de snelle groei is eind 2017 Mathijs Jansma bij ons in dienst gekomen als marketing-communicatie medewerker. Mathijs verzorgt de presentatie van de auto’s van binnenkomst tot aflevering en inmiddels draagt hij ook zijn steentje volledig bij in de verkoop.

Ondertussen groeit Hvauto gestaag verder en is het werkterrein per 1 mei 2020 uitgebreid met 1200 m2 grond. Hvauto doet nog altijd waar ze het beste in is: ‘met een persoonlijke en no-nonsense aanpak de meest jonge en onderscheidende auto’s, in kwaliteit en opties, met lage kilometerstanden in- en verkopen’.

HARM VAN DER VEEN

Interesses naast auto’s: Watersport,
kamperen
Wordt enthousiast van: Een 6-cilinder BMW cabrio, het liefst in het geel.

Mobiel: 06-22450474

HENK OOSTINGH

Interesses naast auto’s: Lezen, fietsen en kamperen
Wordt enthousiast van: Nissan 350Z cabrio en unieke Renault’s.

Mobiel: 06-27152601

MATHIJS JANSMA

Interesses naast auto’s: Muziek, basgitaar en evenementen
Wordt enthousiast van: Italiaanse auto’s, met een lichte voorkeur voor Alfa Romeo.

Mobiel: 06-81249720

WERKWIJZE

De aanschaf van een auto is een behoorlijke uitgave die vanuit vertrouwen en een goed gevoel bij de auto tot stand komt. Wij doen er dan ook alles aan om dit mogelijk te maken om zo samen met u de juiste keuze te maken.

Onze auto’s worden ingekocht bij dealers, importeurs en leasemaatschappijen met een kritische blik op de algehele kwaliteit en uitvoering.
Omdat wij zelf kritisch kijken naar de staat van de auto, weten onze klanten dat wij enkel de beste auto’s te koop aanbieden met transparante achtergronden, gegarandeerde kilometerstanden en garanties.

Bij ons kunt u er dan ook vanuit gaan dat wij enkel tevreden zijn als u dat ook bent! U kunt ervan uitgaan dat:

Al onze auto’s een kloppende kilometerstand hebben
Wij enkel auto’s verkopen welke aan strenge kwaliteitseisen voldoen
De juiste bouwjaren altijd vermeld worden
U een eerlijk en gedegen aankoopadvies van ons krijgt
Onze afspraken waar worden gemaakt

Gelukkig hebben wij inmiddels vele auto’s af mogen leveren aan tevreden nieuwe eigenaren en heten we ook u van harte welkom bij onze showroom!